Juwelier Kluiter op de Markt


Al meer dan  50 jaar ( sinds 1969 ! ) staat Juwelier Kluiter op de markt in Stadskanaal. Elke zaterdag staan wij in het centrum van Stadskanaal u vind ons ter hoogte van  de Fashion Club en de Sunsweet winkel . Ook hier kunt u terecht voor uw horlogebatterijen, een zeer grote collectie lederen en metalen horlogebanden, gouden sieraden, zilveren sieraden, dames- en herenhorloges, reparatie en nog veel meer.

Hier vindt u ook veel aanbiedingen uit onze winkel. Wij verkopen bekende merken als:Zinzi, Citizen, Casio,Esprit, Prisma, Danish Design,en Boccia op de markt. Door de brede kennis en ervaring die wij in de loop van de jaren hebben opgedaan in dit vak, zijn wij in staat uw horloge en sieraden vakkundig te repareren.

 

 

Wij beschikken onder andere over een eigen horlogeglas-reparatieservice waardoor wij bijna alle horlogeglazen goedkoop en vakkundig kunnen vervangen. Ook zijn wij voor de reparatie van zilveren en gouden sieraden uw vertrouwde adres.

Uw kleine reparaties worden vaak ter plaatse uitgevoerd, zoals het wisselen van de batterij in uw horloge en het vervangen van de horloge band. Wij hebben een zeer groot assortiment lederen en stalen horlogebanden, direct aangezet, klaar terwijl u wacht!

Let op:
Wij staan niet in Winschoten op de markt.