Rouwsieraden-Gedenksieraden

Een sieraad bestaat niet alleen om vrolijke momenten te vieren. Het kan er ook zijn om een dierbare te eren en te herinneren. Een ‘rouwsieraad’ wordt dit ook wel genoemd.

Sommige mensen vinden het fijn om iets tastbaars van een overleden persoon of huisdier dichtbij hun te dragen.
Hierbij kun je denken aan haar of as, wat in een hanger of een ring verwerkt kan worden.
Aan de buitenkant is het een mooi sieraad, maar alleen u weet de diepere betekenis.

U kunt ervoor kiezen om uw rouwsieraden al dan niet zichtbaar te vullen met as van uw dierbare overledene. Daarnaast is het mogelijk een rouwsieraad te vullen met een klein stukje stof, een haarlok of een beetje zand van het graf indien uw dierbare niet gecremeerd is. Wij bieden een groot assortiment rouwsieraden in uiteenlopende stijlen, maten en materialen. In onze winkel helpen wij u op vakkundige wijze om u te voorzien van persoonlijk advies bij het uitzoeken van uw rouwsieraden .

 

  • Nu verkrijgbaar bij juwelier Kluiter : 
  • Silent Memories gedenksieraden en assieraden
  • Het verlies van een dierbare verdient een passende, symbolische herinnering. Stijlvol en subtiel.  De sieraden van Silent Memories bieden die herinnering en symboliek.
  • Niet voor niets noemen we onze producten “sieraden met een ziel”, stille herinneringen.
  • Zij stellen U in staat om een stukje van de ziel van de dierbare, die U verloren heeft, -mens of dier- bij U te dragen.
  • Wat zijn Silent Memories sieraden?
  • Sieraden van Silent Memories zijn gedenksieraden. Deze sieraden en diamanten bevatten een fysieke herinnering aan een overledene.
  • Dit kan een kleine hoeveelheid as of een haarlok zijn, maar ook het op een bijzondere wijze verwerken van een vingerafdruk of een foto behoort ook
  • tot de mogelijkheden.   
  • Kom eens langs in onze winkel als u meer informatie wil hebben,wij nemen de tijd voor u.

 

Rouwsieraden: as-sieraad, of gedenksieraad met een vingerafdruk of van uw oud goud.

Rouwsieraden bestaan in net zoveel vormen als er herinneringen zijn. Een rouwsieraad is namelijk op maat gemaakt. Het neemt de vorm aan van de herinnering aan een leven dat in ere wordt gehouden.

Dat kan zijn in de vorm van een vingerafdruk in een ring of een bedel, een object dat verwerkt is in het sieraad, het kan een zogenaamd ‘assieraad’ zijn waarin een beetje as verwerkt wordt in de vorm om zo de persoon dichtbij te houden, een omgesmolten trouwring, maar ook een gedenksieraad dat door een bepaalde vorm, steen of materiaal staat voor diegene die u voor altijd wilt blijven herinneren.

 

 

 

 

 

Herinneringen in Glasmirj1

Op maat gemaakte gedenksieraden zoals een speciaal naar eigen wens ontworpen glas sieraad waarin de as of een lokje haar van uw dierbare is verwerkt.

Deze glas sieraden kunnen als hanger aan een ketting gedragen worden maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een Murano glas kraal voor uw Pandora armband te maken.

 

 

 

 

 

  sieradenvermaken

Uw dierbaarste ring verwerkt tot een schitterend sieraad

Uw dierbare ring vermaken wij naar een prachtig sieraad. 
Het blijven dezelfde ringen maar met een nieuw uiterlijk.
Trouwringen hebben een emotionele waarde. Deze hebben we gekregen van een dierbare. U kunt de trouwring(en) van u en/of uw dierbare door ons laten verwerken tot een prachtig sieraad, vervaardigd naar uw eigen smaak en inzicht.
Of trouwringen van uw ouders tot een mooie moderne ring maken.

Hiermee kunt u veel kanten op: Deze ringen omsmelten en er iets nieuws van maken. Of de ringen behouden en dit als uitgangspunt nemen en er een mooie fantasiering van maken. Er kan ook symboliek in verwerkt worden.

 

Als u vragen heeft of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen !