Welkom bij Juwelier Kluiter

 

Juwelier Kluiter Winkel

Winkel Juwelier Kluiter

Over ons:

Constant op zoek naar de laatste trends de beste deals? Dan vindt u bij Juwelier Kluiter.nl altijd de beste merken voor de scherpste prijzen.

Bij ons ook contante betaling voor uw oude gouden sieraden en munten !

Juwelier Kluiter was in 2018 al weer 25 jaar gevestigd in Vlagtwedde, een mooi dorp dat ook wel het hart van Westerwolde wordt genoemd.

Juwelier Kluiter is de specialist op het gebied van horloges en sieraden. Of het nu gaat om een nieuwe aankoop, de reparatie van horloges en sieraden, of om vakmanschap en service. Juist het aanbod van een optimale combinatie van al deze elementen bij elkaar staat bij ons hoog in het vaandel. En ook na uw aankoop staan wij uiteraard voor u klaar!

Wij hebben een  goede naam door ons ruime assortiment, met onder andere keus uit ruim 100 (!) zilveren colliers en een collectie horloges van meer dan 500 modellen!

 

Kom gerust eens langs in onze winkel voor een indruk van onze fraaie collecties van sieraden in zilver en goud en horloges tegen betaalbare prijzen.

Onze goudsmid  kan al uw wensen op zijn vakgebied voor u vervullen. Iets nieuws laten maken, oude trouwringen vermaken naar een nieuw bijzonder sieraad met voor u een speciale betekenis, of uw oude sieraden veranderen, hij maakt er iets moois en blijvends van. Vanzelfsprekend is de reparatie van al uw zilveren en gouden sieraden bij ons ook in vertrouwde handen. Ook voor horloge reparaties bent u bij ons van harte welkom, wij repareren tegen betaalbare prijzen alle horloges.

Wij hebben in ons assortiment een grote keuze in geboortegeschenken, Parker pennen en vele andere leuke cadeaus. Ook vindt u voor een  jubileum het juiste blijvende cadeau.

Wij verkopen horloges van bekende A-merken als : Citizen, Danish Design, S’Oliver, Esprit, Ancre, Orient, Prisma, Sekonda, Skagen, Oozoo, en Lorus.

Een greep uit onze sieraden merken: Danish Design Titanium, Tedora, Zinzi, Esprit, Timeles Classics, M’Amour moeder en kind sieraden en S’Oliver jewels.

Wij maken onder andere gedegen taxatierapporten voor verzekering en erfenis doeleinden, dit kan van belang zijn voor het verkrijgen van een objectief beeld van de waarde van sieraden en horloges zodat er op een eerlijke manier een verdeling of uitkering kan geschieden.

Heeft u veel sieraden in goud of bijzondere horloges of een munten collectie, dan is vaak een taxatie rapport gewenst voor uw verzekeraar. Ook handig na bijvoorbeeld een inbraak omdat sieraden vaak maar tot een klein bedrag vergoed worden bij diefstal of  inbraak.

Wij accepteren de  VVV Cadeaubon en VVV cadeau card.

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 10:00 – 17.30
Op maandag en zaterdag is de winkel gesloten.
Op zaterdag staan wij op de weekmarkt in Stadskanaal.

Contact:

Wilhelminastraat 19
9541 AM Vlagtwedde
Tel: 0599 313519

Tevens hebben we regelmatig WINacties op onze Facebook pagina. Like ons op Facebook en maak kans op mooie prijzen !

https://www.facebook.com/JuwelierKluiterVlagtwedde