Nieuws

 
10694_817277631702086_3608774974188091328_n
Uw trouwring vermaakt naar bijzondere sieraad.
Dit is een voorbeeld van een van de mogelijkheden om een trouwring te vermaken.
De ring is gespleten en er is een zirconia ingezet.
Vraag in de winkel of op de markt naar de mogelijkheden!


Moeder en Kind hangers

Moeders zijn goud waard, verras haar met M’amour.

moeder-en-kind-hangersM’amour, een verrassend sieraadontwerp van de Amerikaanse Janel Russel, toont de liefdevolle band tussen moeder en kind. De hangers zijn verkrijgbaar in zilver, zilver verguld en zilver rosé en eventueel bezet met een fonkelende diamant.

Vanaf het moment dat een baby is geboren, tot het moment dat de moeder zelf oma wordt: ieder moment in het leven is een moment om je liefde aan je moeder te tonen. Niet alleen voor een jonge moeder, maar ook voor moeders met schoolgaande kinderen of moeders die al inmiddels oma zijn, je liefde voor je moeder toon je met M’amour.

M’amour, moederliefde in een sieraad gevat, is verkrijgbaar bij Juwelier Kluiter.

 

 

Beoordeel ons op Oostgrunn.nllogo_oost_groningen

U kunt ons nu ook vinden en beoordelen op : https://www.oostgrunn.nl
Kijk snel op onze pagina en deel uw ervaringen met ons bedrijf!
U vindt ons op deze pagina:
https://www.oostgrunn.nl/21/nl/Juwelier-Kluiter-Vlagtwedde/478

 

 

Nu bij Juwelier Kluiter: Lorus horlogeslorus4

Lorus is een van de bekendste merken van de wereldberoemde Seiko Watch Corporation, waar ook de Pulsar horloges, Seiko horloges en de Seiko en Lorus klokken vandaam komen. Meteen na de oprichting in 1982 in Europa was Lorus al een succes. Lorus biedt betaalbare design kwaliteitsproducten met de nieuwste technologie, zoals zonne-energie, digitale, duo-display en alarm-chronografen.

 

Ieder jaar komen weer vele honderden nieuwe modellen Lorus horloges op de markt die verkocht worden via de wereldwijde netwerken in Europa, Canada, Zuid-Afrika, de Fiji-eilanden en Oceanië. Volgt u de mode op de voet en hecht u veel waarde aan kwaliteit? Lorus beantwoordt aan uw behoeften.

Vind hier de gebruiksaanwijzing van uw Lorus Horloge:
http://www.loruswatches.com/instructions

lorus2

 

Danish Design

danish-design-horloge-iv65q1036-zilver-goud-200x300 danish-design-horloge-iv63q904-zilver-200x300Het ontstaan van het merk gaat terug naar 1988, toen S. Weisz Uurwerken een gat in de markt vond: de grote vraag naar horloges met een modern design en een niet te opvallende uitstraling. De horloges in de collectie hebben hoge standaarden wat betreft de kwaliteit, zo zijn ze anti-allergisch en daardoor comfortabel te dragen. Danish Design horloges zijn bekend om hun elegante, strakke uitstraling en hun zeer betaalbare prijs. Juwelier Kluiter heeft een ruim assortiment in de horloges van dit merk.

Nieuw in ons assortiment is de sieraden collectie van DanishDesign: Scandinavisch design met een schitterende tijdloze vormgeving voor scherpe prijzen en goede kwaliteit. Danish Design horloges en sieraden zijn momenteel zeer populair. De modellen zijn overwegend uitgevoerd in titanium, staal en keramiek, en kenmerken zich door hun prettige draagcomfort.

Voor alle horloges van Danish Design geldt een garantietermijn van 2 jaar op het uurwerk.

 

danish_items472014
Wat is Citizen Eco-Drive?G_ecodrive

Eco-Drive is een door Citizen gepantenteerde techniek die in staat is, niet alleen zonlicht maar ook kunstmatig licht als energiebron voor horloges te benutten. Deze technologie gaat hiermee een stap verder als alle andere solaire technieken. Zon- of kunstmatig licht dringt door het horlogeglas en de wijzerplaat. Dit licht wordt, in een onder de wijzerplaat liggende microcel, opgevangen en omgezet in aandrijvingsenergie. De omgezette energie wordt opgeslagen in een heroplaadbare accu, welke voor een wrijvingsloze werking van het horloge zorgt. Nadat de accu volledig is opgeladen, kan het horloge, dankzij het Eco-Drive systeem, zelfs gedurende een langere periode tot wel ruim een jaar(!), in het donker kunnen blijven liggen, zonder aan functionaliteit in te boeten. In onze winkel hebben wij altijd een ruime collectie Eco-Drive horloges op voorraad.

Kijk hier om de handleiding van uw Citizen horloge te vinden:
http://www.citizenwatch.nl/nl-NL/Manuals

Citizen-Mens-JY0010-50E-Eco-Drive-Skyhawk-atomic-watch-e1368008150433

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw binnen: